Prijzen

U kunt de Aquamar UV-deken kopen of er een abonnement op nemen. Hieronder worden de verschillende opties daarvan weergegeven. 

 

Abonnement

 

Kopen

Jaarlijks onderhoud

 

Jaarlijks luchtmonsters

 

Jaarlijks ionisatie-meting

 

Kosteloze calamiteitenservice

 

Maandelijkse betaling

 

Eenmalige aanschaf

 

Onderhoud

Wij kunnen de luchtkwaliteit en de ionisatiewaardes meten. Aan de hand van de resultaten kunnen de UV-dekens aangepast worden. De UV-ionisatie lampen in de UV-dekens dienen elke 18 maanden te worden vervangen. De aansturing van de lampen moet eens in de drie jaar worden vervangen.

Abonnement

Bij een abonnement zijn de metingen en het onderhoud inbegrepen zonder extra kosten. Ook ontvangt u dan een kosteloze calamiteitenservice ingeval er storingen optreden in de UV-dekens. Bij een abonnement betaalt u een vast bedrag per maand.

Koop

Als u de UV-dekens koopt, zijn de metingen, het onderhoud en de calamiteitenservice niet inbegrepen in de prijs. Uiteraard kunnen wij dat tegen een scherpe prijs voor u verzorgen.

Offerte

Stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel naar 0527-688336 en ontvang vrijblijvend een offerte voor de UV-deken toegespitst op uw situatie.